login | menu

maak account wachtwoord vergeten?

tcictas

Welkom op tcictas, een website gemaakt door christophe gratessolle om zichzelf te leren programmeren.

leer meer

In 2016 ben ik (Christophe Gratessolle) afgestudeerd aan K.U. Leuven (België) als industriële ingenieur (21 jaar oud). Datzelfde jaar ben ik begonnen met lesgeven in een secundaire school (Provil) in België, waar ik nog steeds mechanica en wiskunde geef. Ik was altijd geïnteresseerd in webontwikkeling en webdesign. Helaas heb ik deze zaken nooit tijdens mijn studies geleerd. In de zomer van 2017 heb ik besloten om mij dit zelf aan te leren. In minder dan een week heb ik deze site gemaakt (home en buy-bitcoins).

Natuurlijk is mijn website niet de best beschikbare website en zijn er nog steeds enkele bugs, maar ik hoop dat deze problemen in de nabije toekomst opgelost zullen worden. Dankzij deze site kan ik mijn kennis over programmeren uitbreiden. Stap voor stap zal ik nieuwe applicaties maken en deze op mijn site plaatsen.

Als u vragen heeft over mijn site of als u een aantal bugs hebt gezien, kunt u me altijd contacteren via info@tcictas.com. Als u een goed idee hebt voor een nieuwe site of als u met mij wilt samenwerken, kunt u contact met mij opnemen. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

Het is ook steeds mogelijk om een kleine donatie te geven.